esimesed kaksikud

Ükspäev oli mul eriti vahva kogemus pildistada kaksikuid. Sellist nalja ma enne teinud ei olnudki ja ma ütlen teile kohe ära, et kui juba ühte aastast last on raske pildistada, siis kahte veelgi keerulisem. Kord hakkab üks nutma, siis roomab teine minema ja selleks ajaks kui esimene on maha rahustatud, suudab teine solvuda ja nutma puhkeda. Igatahes said ema-isa omajagu võimelda, et lapsi kinni hoida ja mina muudkui klõpsutada, et väänikud pildile püüda.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s