kaksikute pildistamisest

Kui selle fotoblogi mõnda aega tagasi avasin, sain ma teha postituse enda esimest kogemustest kaksikute pildistamisega. Nüüd sai mulle osaks au pildistada taaskord kaksikuid, sedapuhku imetillukesi 10 päevased pudinaid.

Ütlen ausalt, et beebide pildistamisel on kõige tähtsam asi just joppamine. Magavast beebist klõpsuta palju tahad, aga kui beebi on ärkvel, teeb ta vahepeal nii naljakaid nägusid ja vehib, et tuleb lihtsalt oodata, millal mõni poos on niiöelda rahulikuma moega. Näiteks sellel fotol oli väike tibu tegelikult väga aktiivne ja vehkis oma pikkade koibadega, aga ometi õnnestus mul tabada kaader, mis mulle endale väga meeldib. Justkui pisikese naeratusega sirutab jänkutüdrukuke jalgu 🙂

dsc_2862

Muidugi oli ka pisipoiss naksti üleval, kui me ta korvi panime, aga tema miimika ja näod olid veel eriti humoorikad. Selline naljaninake! Need pildid on all galeriikeses täitsa olemas, kus ta oma sinise mütsikesega vahva päkapikk on.

Küll aga läheb raskemaks, kui pildile tahaks püüda korraga kahte titat. Magavana on see veel täitsa võimalik, aga ärkvel olles on kindel laks, et kui üks on hästi nunnu, siis teine kõõritab parasjagu silmi või aevastab. Ja kui teine maailma nunnuma näo ette manab, otsustab esimene talle näpu ninna torgata.

Minu lemmikud on ikka ja alati need pildid, kus lapsed oma vanemate süles on. Titad on siis palju rahulikumad ja mina ise eelistaksin enda lapsest mälestusena rohkem pilti, kus ta on mu süles ja on näha, kui pisikene ta on. Versus siis see, kui laps on poseerituna kuskil korvis või kotis. Aga no loomulikult teen ma ikka mõlemad pilte, proovida võib ju üht-teist ja kolmandat moodi.

Ühesõnaga, raske oli, nalja sai ja iga kell teeksin seda veel. Näitan teile ka mõnda pilti sellest imevahvast kaksikutepaarist. Sellel õel ja vennal on teineteisega väga vedanud 🙂

3 thoughts on “kaksikute pildistamisest

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s