väike nunnuke

Jälle sai valmis järjekordne fotoshuut. See pisikene kahenädalane tüdruk oli lihtsalt nii armaa-aaa-aas! Muidugi ma mõistan, et ma kirjutan seda suhteliselt iga beebipostitusega, et oh nii nunnuke ja nii armas, aga kammoon, tegemist on beebidega!

Nad on nii imepisikesed, haprad, siidise nahaga, suurte uudistavate silmade ja pisikeste näpukeste ja varvastega. Ja nii lahe on see, et ma saan teiste armastusega tehtud beebisid näha, nunnutada ja pildistada. Uuh, see on ikka tore!

Mis ma siin ikka lobisen, vaadake vaid seda nunnut kaunitari!

4 thoughts on “väike nunnuke

  1. Kui tohib anda veidike tagasihoidliku tagasisidet. Mulle isiklikult ei meeldi sre lahmbanahk koos nende lilledega. Tundub kuidagi ebaloomulik kooslus. Kas seetõttu, et nahk pigem viitaks nagu talvele ja soojale ja lilled omakorda millelegi suvisele vms, aga mu meelest see kooslus hästi ei toimi. Eriti, et lambanahk on kirju.. Lilled ka kirjud. Mõlemad propsid eraldi oleks ilmselt täiega ok. Muidu oled väga tubli. Teised pildid on väga armsad 🙂

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s