sometimes miracles come in pairs

Kui ma mõlema rasedusega positiivse testi sain, siis oli mul arsti juurde minnes põnevus sees. Miskipärast mõtlesin ma mõlemal korral, et mõelda vaid – äkki on kaksikud! Minul seda õnne paraku sülle ei sadanud, küll aga pidi see aasta Eestile olema kõige kaksikuterikkam üle väga pika aja!

Minu meelest on kaksikud eriti õnnelikud inimesed, sest nende parim sõber ja eluaegne “toanaaber” on neile igavesti toeks ja teatavasti olla ka kaksikute vahel väga eriline side, mida inimestel muidu ei esine.

Need õde ja vend on tõesti imearmsad – soovin neile lahedat kooskasvamist ja emale-isale raudseid närve! 😉

4 thoughts on “sometimes miracles come in pairs

  1. Väga ilusad pildid! Aga selle Triinu kingitud “asjaga” häirib see, et alt on kaadrist väljas ja üleval pool on pildistatud tühja nööri. Lihtsalt väike kadreerimise märkus (ja ma pole üldse tegelt ekspert :D)

    Like

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s