sometimes miracles come in pairs

Kui ma mõlema rasedusega positiivse testi sain, siis oli mul arsti juurde minnes põnevus sees. Miskipärast mõtlesin ma mõlemal korral, et mõelda vaid – äkki on kaksikud! Minul seda õnne paraku sülle ei sadanud, küll aga pidi see aasta Eestile olema kõige kaksikuterikkam üle väga pika aja!

Minu meelest on kaksikud eriti õnnelikud inimesed, sest nende parim sõber ja eluaegne “toanaaber” on neile igavesti toeks ja teatavasti olla ka kaksikute vahel väga eriline side, mida inimestel muidu ei esine.

Need õde ja vend on tõesti imearmsad – soovin neile lahedat kooskasvamist ja emale-isale raudseid närve! 😉

4 thoughts on “sometimes miracles come in pairs

  1. Väga ilusad pildid! Aga selle Triinu kingitud “asjaga” häirib see, et alt on kaadrist väljas ja üleval pool on pildistatud tühja nööri. Lihtsalt väike kadreerimise märkus (ja ma pole üldse tegelt ekspert :D)

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s